fredag 14 oktober 2011

Ungponnychampionat med vinstrika connemaror!!!!


Nu har ungponnychampionaten avhållits i Falkenberg och ni har säkert sett resultat och Kristina Blads fina referat därifrån på webben.

För oss är ungponnychampionaten en mycket spännande värdemätare. Om vi ska stå oss i konkurrensen om köparna måste vi visa vad våra ponnyer håller för klass. I år lyckades connemarorna väldigt bra i hoppning. Flera av våra uppfödare som systematiskt avlat för tävling under många år fick framskjutna placeringar – resultat av ett systematiskt urval och goda förberedelser.

Att åka med en ungponny är alltid osäkert. Ponnyn ser ut som en miljon hemma men blir alldeles förundrad av platsen och glömmer att koncentrera sig. Ponnyer som ”går hela vägen” är en enastående prestation av ett team som består av uppfödare, ägare och utbildare. I år visade vi att vi står starka – både med ett bra avelsmaterial och med att lyckas med den organisation runt ponnyn som krävs för topplaceringar. Jättekul!

De varmaste gratulationer skickar vi ifrån styrelse och medlemmar till er som satsat och levererat på denna fantastiska nivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar